Serverkast

Specialist in geïntegreerde serverkasten

Uw apparatuur veilig plaatsen in een serverkast? Tecnolimit is uw betrouwbare partner voor behuizingtechniek en complete geïntegreerde systemen voor ICT en industriële oplossingen. Door onze sterke innovatie zijn wij snel uitgegroeid tot een bekende speler in de Benelux. Met een serverkast van Tecnolimit is uw apparatuur op een veilige plek.

Een serverkast biedt dé optimale bescherming

Bij Tecnolimit vindt u een serverkast met zowel geperforeerde als glazen deuren. De bouw van onze serverkast is gebaseerd op een combinatie van drie verschillende fabricage technologieën. Het resultaat is een rek met een enorme kracht en stevigheid dat voldoet aan de gecertificeerde normen. De serverkast is verder voorzien van een ventilatiedak. Daarnaast komt deze serverkast standaard met glas-staal deur, blinde stalen deur of perforatie deur.

Analyse, detectie en protectie

Tecnolimit heeft geïnvesteerd in diverse pakketten systeemintegratie voor analyseren, registreren, monitoren en beheersen. Wij analyseren warmteproblemen in 19" kasten met behulp van thermografie. Hierdoor kunnen problemen vroegtijdig worden gedetecteerd. Na de detectie wordt er gewerkt aan de bescherming van uw apparatuur, zoals serverkasten. Tecnolimit garandeert betrouwbaarheid en kwaliteit. Tecnolimit is specialist in en leverancier van behuizingtechniek. Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen? Klik dan op onderstaande button. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.