Groen Datacenter

Groen datacenter: kostenbesparend en efficiënt

Te hoge energiekosten zijn een verlies voor elk bedrijf. Een groen datacenter is kostenbesparend omdat de basis van een groen datacenter een gebouw is, waar de energievoorziening en de koeling van de ICT- systemen zo efficiënt mogelijk zijn ingericht. Alle stroomgebruik door ICT- systemen wordt omgezet in warmte. Deze warmte wordt dan afgevoerd. Hot spots worden door ons deskundig verwijderd op een cost efficiënte manier. Tecnolimit heeft met de Bladeshelter een innovatief product in huis die aan alle eisen voldoet. De Bladeshelter patchkasten zijn tot maar liefst 1500KG belastbaar. Een groen datacenter van Tecnolimit voldoet aan hoogste duurzaamheid eisen.

Reductie energieverbruik met een groen datacenter

Tecnolimit is het adres voor al uw datacenter oplossingen. Voor het automatiseren van bedrijfsprocessen zetten wij uw gewenste datacenter op. Een groen datacenter is ideaal voor het reduceren van energieverbruik en is milieuvriendelijk.

Betaalt u te hoge energiekosten? Wij komen graag langs voor een grondige analyse

Tecnolimit is specialist in en leverancier van behuizingtechniek, onder andere van het merk Bladeshelters. Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat. Tecnolimit helpt u graag aan wat u nodig heeft en werkt met uw budget. Indien u te hoge energie kosten betaalt komen wij graag langs voor een grondige analyse. Warmte- en koeling berekeningen worden vrijblijvend voor u opgemaakt.

Wilt u ook een groen datacenter?

Wilt u uw energieverbruik reduceren en milieuvriendelijk maken? Ontvang dan meer informatie over onze groene datacenter door te klikken op onderstaande button. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reductie energieverbruik met een groen datacenter