Datakast

Een datakast voor protectie

Voor ICT en industriële toepassingen is Tecnolimit uw partner als u op zoek bent naar datakasten. Wij hebben ons door de jaren heen ontwikkeld in diverse plaatverwerking- en behuizingtechnieken. Onze datakasten zijn van hoogwaardig kwaliteit en beschermen uw belangrijke systemen.

Specificaties

Een datakast van Tecnolimit is eenvoudig en volledig af te sluiten waardoor onbevoegden geen ongeautoriseerde toegang hebben tot uw apparatuur. Ook is uw apparatuur stofvrij in de datakast. Specificaties van de 19" kast:
  • Hoogte 18 t/m 47 HE;
  • Breedte 600+800 mm;
  • Diepte 600+800 mm.
U hebt keuze uit blindstalen, glasstalen en geperforeerde deuren. De luchtstroom is reguleerbaar middels het ventilatiedak van de datakast. Verder zijn onze datakasten voorzien van 2 stuks zijpanelen met slot, aardrails, 2 sets 19" profielen en een sokkel 100mm.

Onze datakast zorgt voor een hoge besparingsfactor

Tecnolimit is specialist in en leverancier van behuizingtechniek. Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat. Tecnolimit is door de jaren heen uitgegroeid tot een systeemhuis waar complete systemen toepasbaar zijn in diverse kasten voor ICT en Industriële toepassingen. Wij zorgen voor efficiency met een hoge besparingsfactor. Dit doen wij door middel van import, productontwikkeling, integratie en installatie.

Contact

Voor meer informatie klikt u op onderstaande button. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

datakasten ter bescherming van belangrijke systemen