Breeam gas

Met BREEAM norm geen gas uit koelsystemen in de atmosfeer


Tecnolimit is gespecialiseerd in diverse plaatverwerking- en behuizingtechnieken. Dankzij onze moderne technieken en BREEAM normen is het mogelijk gas- en waterlekkages te voorkomen in nieuwbouw. Detectie van voorkomende lekkages van water en gas geschiedt met de BREEAM norm al in een vroeg stadium. Dankzij de BREEAM norm lekt schadelijk gas uit koelsystemen niet in de atmosfeer.

Freon detectie systeem

Met de BREEAM norm wordt getracht milieuvriendelijke en veilige woon- en werkplekken te creëren. Het vervuilen van de atmosfeer voorkomt u door het freon detectie systeem te installeren op uw koelinstallaties. Dit systeem ontdekt alle gaslekkages vroegtijdig. De sensoren die aan een alarmcentrale worden gekoppeld, zorgen ervoor dat de koelcompressor onmiddellijk wordt uitgeschakeld bij het detecteren van een gaslek. De koude lucht wordt daarna direct afgepompt naar een warmte wisselaar systeem.

Voor ICT en industriële oplossingen

Tecnolimit is een innovatief bedrijf dat het motto huldigt: voorkomen is beter dan genezen. Wij zijn specialist in en leverancier van behuizingtechniek, en focussen ons op het detecteren van diverse water- , hitte -en gaslekkages. Onze complete systemen zijn integreerbaar in diverse ICT en industriële toepassingen. Onze specialisten zorgen altijd voor een passende oplossing op maat.

Contact

Voor meer informatie klikt u op onderstaande button. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Breaam Gas