BLINDPLATEN

De specialist in blindplaten voor de plaatverwerkende industrie

Op zoek naar blindplaten voor uw serverrack of patchkast? Dan bent u bij Tecnolimit op het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in de plaatverwerkende industrie. Tecnolimit heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van specialist in behuizingtechniek tot een systeemhuis met complete geïntegreerde systemen. Wij hebben blindplaten met een klikbevestiging voor een snelle montage in verschillende afmetingen.

Blindplaten voor ICT en industriële oplossingen

Tecnolimit biedt een grote variatie aan blindplaten voor serverkasten, wandkasten en datakasten. Wij bieden blindplaten voor industriële- als ICT toepassingen. Naast dat de blindplaten zorgen voor de juiste luchtafvoer, zorgen ze er ook voor dat uw kasten er strak uitzien. Wij beschikken ook over een ruime voorraad bijbehorende onderdelen. De grote voorraad draagt bij aan onze flexibiliteit in het voorzien van uw behoeften. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw apparatuur optimaal wordt beschermd.

De voordelen van blindplaten van Tecnolimit op een rij

Tecnolimit is met haar blindplaten uitgegroeid tot een bekende speler in de Benelux. Alle voordelen van de blindplaten op een rij:

U kunt bij ons rekenen op 100% efficiëntie met een hoge besparingsfactor. Dit bereiken wij door:

  • Import
  • Engineering/productontwikkeling
  • Integratie
  • Installatie

Tecnolimit is specialist in en leverancier van behuizingtechniek. Ons team van deskundigen staat altijd voor u klaar met een passende oplossing op maat.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie ontvangen? Klik dan op onderstaande button. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

blindplaten voor serverrack